Yrityslaina ja yritysrahoitus auttaa yrityksiä poikkeusoloissa

Pienet yritykset voivat usein joutua käteisrajan alle. Kun palkanlaskenta erääntyy ja myyntisaamiset ovat edelleen suuria, käteinen on kuningas. Jopa menestynein pienyritys on altis tällaisille murskauksille.

Neljä kertaa pääomasijoittajana Piilaaksossa , joka on kerännyt yhteensä 18 miljoonaa dollaria teknologia-aloitteilleni, haluaisin tarjota neuvoja varhaisen vaiheen yrittäjille toivoen valaisevani vaihtoehtoisia tapoja kerätä rahaa .

Harkitse varainhankintastrategian monipuolistamista lisäämällä tavanomaisia ​​varainhankintavaihtoehtoja. Nykyään yrittäjille on useita vaihtoehtoja. Teknologia ja rahoitus yhdistyvät tarjoamaan luovia ratkaisuja, jotka auttavat yritysten omistajia maksamaan kuukausilaskut ilman normaalia päänsärkyä.

Todellisuudessa pankkien ulkopuolella on uusia innovatiivisia vaihtoehtoja yrittäjille, jotka haluavat hyödyntää vahvuuksiaan ja heijastavat samalla heidän nykyaikaista taitotietoaan. Lisäksi, mitä enemmän yrittäjät monipuolistavat rahoituksen itsenäisyyttä jo varhaisessa vaiheessa, sitä enemmän voimaa he saavat muokata dynamiikkaa hallituksellaan myöhemmin.

Ystävä- ja perhekierroksen, pääomasijoittajien ja enkelisijoittajien lisäksi pääoman keräämisessä on muitakin epätavanomaisia ​​lähestymistapoja, jotka kannattaa harkita yrityksellesi.

Kierrä väkijoukkoon

Joukkorahoitus – varojen kerääminen hyväntekeväisten pienten aikojen kannattajien kautta – ei ole uusi asia pienten yritysten areenalla. Monet pienyritykset käyttävät tätä prosessia saadakseen tarvittavat varat.

Mutta joukkorahoituksen uusi käänne on etenemässä pienyritysten lainaosastolle. Jotkut sivustot, kuten KivaZip ja Accion, ovat alkaneet tarjota yleisölle tapaa sijoittaa erilaisiin tarkastettuihin yrityksiin.

Pelkän joukkorahoituksen sijasta tämä uusi mikroluototyyli yhdistää piensijoittajat pienyritysten kanssa. Tämä tarjoaa eräänlaisen symbioottisen suhteen, josta on hyötyä molemmille osapuolille. Nämä mikrolainanantajat eivät ole yrityksille, joilla on merkittäviä tarpeita, mutta tarjoavat perinteisiä lainoja matalampia korkoja ja pienempiä hintalappuja kuin vanhat riskipääomat .

Salausvaluutta-vakuus

Ehkä yritykselläsi on käytettävissä varoja kryptovaluutan muodossa, kuten Bitcoin , ETH tai EOS, joka on tällä hetkellä nousussa. Kun sijoittaja lähetti Bitcoinisi, se oli 10000 dollaria ja nyt se on laskenut. Joten et halua ottaa osumaa palkkasi rahoittamisen kustannuksella, eikö?

Uusi alusta on tullut, jonka avulla asiakkaat voivat luoda omia vakiomallejaan – kryptovaluutta, joka on sidottu dollarin kaltaiseen perintöomaisuuteen. Stablecoinit ovat uusi suuntaus kryptovaluutassa ja leviävät teollisuutta, koska ne tarjoavat salauksen joustavuutta muiden omaisuuserien taloudellisen vakauden kanssa. Tasapaino on foorumi, jonka avulla yrittäjät voivat luoda vakiomallinsa, EOSDT: n, tosiasiallisesti käyttämättä vakuudellisia kryptovaluuttojaan. Yksinkertaisesti sanottuna käyttäjät voivat hyödyntää pientä yrityslainaa koskevia salausosuuksiaan selvittämättä niiden vakuuksia.

Tämä voi tarjota tarvittavan käyttöpääoman säilyttäen samalla yrityksen taloudellisen vakauden. Lisäksi, koska EOSDT: n vakiokolikko on vakuudeksi vähintään 170 prosenttia, kolikko sidotaan 1 dollarin Yhdysvaltain dollarin arvoon. Tämä tarkoittaa luoton turvallisuutta ja vakautta, kun taas kohde-etuuksien annetaan vaihdella markkinoiden kanssa – hyötyä pienille yrityksille.

Istuin äskettäin Equilibrium-toimitusjohtajan Alex Melikhovin kanssa, joka kertoi minulle, että yritys ”toimii tällä hetkellä EOS-lohkoketjussa, mutta pyrkii tulemaan perustaksi omaisuusvakuudellisille vakiomalleille useissa lohkoketjuissa. Vaikka aluksi tasapaino hyväksyy EOS: n vain vakuudeksi , ajan myötä meistä tulee ketjunvälinen ratkaisu, joka tukee useita vakuuksia. ”

Laitteiden rahoitus

Ehkä olet yrittänyt saada yrityslainaa pankkisi kautta. Tämä voi olla pelottava prosessi, ja se voi usein johtaa hylkäämiseen. Kun näin tapahtuu, monet yritykset etsivät vaihtoehtoja varainhankinnalle. 

Totuus on, että rahoituksen ei tarvitse olla vakuudettomia velkoja . Pankit tarjoavat laitteiden rahoitusta dramaattisesti vähemmän todisteilla, koska laitteet toimivat velan vakuudeksi. Jos yrityksesi vaatii kalliita laitteita, sinun kannattaa harkita laitteiden rahoitusta.

Tässä skenaariossa pieni yritys hankkii ja sai lainoja kaikista tarvittavista uusista laitteista. Tämä lähestymistapa vapauttaisi resursseja laajamittaisista laitteiden hankinnoista, jotta yritykset voivat maksaa kuukausittaiset kustannukset säilyttäen samalla laitteiden tarpeet.

Lisäksi pääomasijoittajat eivät välttämättä halua, että rahansa käytetään laitteisiin. Riskipääomarahastot suosivat usein velkarakennetta, jossa laitelaina kantaa kuolleiden kustannusten taakkaa. Riskipääomat haluavat, että rahansa käytetään ensisijaisesti kasvumarkkinointiin ja myynnin edistämiseen. He haluavat nähdä yrityksesi siirtyvän pk-yrityksiltä yritystasolle tai ajatusten miljoonille käyttäjille. Ja jos keräät varoja esimerkiksi korkean teknologian ohjelmistoyritykselle, sijoitusyhtiöt haluavat ymmärtää ROI-suunnitelman tyypillisesti lyhyellä kolmen vuoden aikana.

Pienyritysten lainausmaailma muuttuu tekniikan ja innovaatioiden vauhdilla. Yrityksille, jotka hakevat lainaa tarvittavan käteisen toimittamiseksi, on tarjolla uusia vaihtoehtoja. Vaikka kukaan vaihtoehto ei sovi tarpeisiisi, näiden kolmen tulisi tarjota riittävän laaja valikoima, jotta yrityksesi voi löytää uusia tapoja menestyä.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *