• Facebook
  • Instagram
Raitin ovet avoinna Ma - Pe 8 - 21, La 9 - 21, Su 10 - 18 Tarkemmat aukioloajat liikkeiden kohdalla.

Ilmoitukset


Vetovoimainen ostoskylä

8-tien varressa sijaitseva Ostoskylä Raitti on portti Kalajoen Hiekkasärkkien merelliseen matkailukeskukseen. Ennen kaikkea se on kohtaamispaikka, jonne luontaisesti pysähdytään ja viihdytään vapaa-ajalla - shoppaillen viihtyisästi, tavaten tuttuja sekä nauttien Raitin tapahtumista.

Raittiin sijoittuu muun muassa päivittäistavarakauppa, muodin, hyvinvoinnin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä, ravintola-kahvila, pikaruokatarjontaa sekä aktiviteettipuisto sisä- ja ulkotoiminnoin.

Tutustu liikkeisiin
Ostoskylä Raitti
Uusivuosi on ollut ehdottomasti hoitavien hiustuotteiden aikaa 💆 Meiltä löydätkin talveen tehokkaimmat ja ihanimmat luomuhiustuotteet. Cajeput käykin kaikille hiuslaaduille ja kaikkiin talven tuomiin hiuspulmiin.

Hellävarainen ja mieto Cajeput -shampoo sopii myös perheen pienimmille tai usein toistuvaan pesuun. Erinomainen valinta ...
Ostoskylä Raitti
ALE ALE ALE!! 🏃🏃🏃 Nämä ihanat lastenhuoneen sisustustuotteet ja paljon muuta NYT -40%!!! Tervetuloa tekemään laadukkaita löytöjä putiikkiin tai verkkokauppaan! 😊
#lastenhuone #talviale #ostoskyläraitti #unelmienputiikkiverkkokauppa #kalajoki
Ostoskylä Raitti
‼️Nyt Iittalassa erä superedullisia Functional Formin salaattilinkoja 9€ (norm. 29,90€)‼️
Hae pian omasi🏃‍♀️🏃🏽‍♂️🏃‍♀️
Ostoskylä Raitti
Iittalan Sale: lisäsimme tuotteita. Nyt mm. 1,4L kirkas Kastehelmi kulho 19,00€ (36,50€) ja kirkas Kastehelmi lautanen 315mm 23,00€ (45,90€).
Ostoskylä Raitti
Photos from Ostoskylä Raitti's post Aidon #WinterSale kiihtyy! Nyt kaikki Papun Drop 1-3 AW18 lasten sekä aikuisten vaatteet -40% sekä liikkeessä että verkkokaupassa. Tervetuloa ostoksille! Papu #together @ Ostoskylä Raitti
Ostoskylä Raitti added 6 new photos.
Ostoskylä Raitti
Uutta Iittalalta. Klaus Haapaniemen Taika Siimes tuo suosittuun Taika-sarjaan uusia eläimiä ja värejä. Sen värikkyys tuo mieleen ihanan kevätpäivän. Taika Siimes tuo kattaukseen raikkaan tuulahduksen.
Ostoskylä Raitti
Photos from Ostoskylä Raitti's post Voi mitä herkkuja helmikuussa saapuu😍👏
Näkymätön lapsi Ninni sekä uudistettu Muumipeikko täydentävät pian Arabian Muumi-astioiden klassikkovalikoimaa. Molempiin astiasarjoihin kuuluu muki, lautanen ja kulho. Saatavilla Iittalan myymälästä 11.2.2019!
Ostoskylä Raitti added 2 new photos.
Ostoskylä Raitti
Alennusmyynnit jatkuvat Iittalan myymälässä 8.1.-18.1. ‼️Uusia tuotteita lisätty‼️

Lataa lisää

Donetti